Welkom bij de weblog ontslag!

De komende maanden ontsluit TQL tientallen expertblogs die zich primair richten op functionarissen bij overheid en bedrijfsleven. Daartoe is TQL een exclusieve samenwerking aangegaan met Blog Online B.V. te Amstelveen, dat reeds een omvangrijk netwerk van consumentengerichte weblogs beheert. De expertblogs van TQL zijn bij blog.nl in het publieke domein beschikbaar, naast de besloten presentatie voor de TQL-leden.

De weblog Ontslag is een van de eerste expertblogs die wordt ontsloten. Auteurs mr. Sabine Boellaard en mr. Monique Sobral staan garant voor de kwaliteit van het berichtenverkeer.

Op de blogs besteden de redacteuren aandacht aan nieuwtjes op hun vakgebied en zij beschrijven ervaringen uit hun eigen praktijk. Het voordeel van blogs is, dat de lezers op eenvoudige wijze kunnen reageren op de berichten en aan discussies kunnen deelnemen. Ook kunnen zij zelf discussies over door hun gewenste onderwerpen beginnen. Natuurlijk hoopt de uitgever ook discussies tussen vakgenoten uit te lokken.

Lees ook:Blog.nl breidt uit met expertblogs voor de B2B markt
Lees ook:steeds meer bedrijven hebben ondernemingsraad
Lees ook:300 vragen over ontslag
Lees ook:Werkgevers krijgen meer vrijheid bij invullen arbobeleid
Lees ook:Rechters discrimineren met ontslagvergoeding

Eén reactie op “Welkom bij de weblog ontslag!

  1. Norman Dragt

    Gefeliciteerd met dit nieuwe log en veel succes. Het zal best wel moeilijk zijn om binnen de overvolle weblog wereld van Nederland een plaats te vinden. Maar het gaat vast wel lukken als de blogs toepasselijk en bruikbaar zijn.

    Overigens kan het geen kwaad om een RSS feed op te nemen, dan kun je van tijd tot tijd wat minder loggen zonder dat lezers zich gaan irriteren aan het steeds moeten komen kijken om te zien of er iets gebeurt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.